RIDAX – Фокусирајте се на безбедноста и квалитетот

Какошпорет на гас OEM фабрика, RIDAX е познат по производството на висококвалитетни шпорети на гас, шпорети, шпорети на гас и шпорети веќе 12 години.Сите производи на RIDAX ги исполнуваат строгите стандарди за безбедност и квалитет.Ова ги прави прв избор за потрошувачите кои ја ценат безбедноста и квалитетот при готвењето дома.

 

Противпожарна вежба

На 14 март 2023 година, компанијата RIDAX имаше противпожарна вежба, за да се нагласи безбедното производствено опкружување.RIDAX ја цени безбедноста и здравјето на работниците, работи напорно за да обезбеди безбедна и убава работна средина.

 противпожарна вежба

Безбедност и квалитет на шпорет на гас

Со високо чувство на одговорност, RIDAX посветува големо внимание на безбедното производствено опкружување и квалитетот на производот.Пред пакувањеШпорет на гас, секој производ ќе се тестира со оган, уверете се дека е безбедност и нема истекување на гас.

 тест за оган за шпорет на гас

Производи на RIDAX

RIDAX произведува широк спектар на плински рингли, вклучувајќиплински рингли со двоен горилник, плински рингли на маса и вградени плински рингли.Сите нивни производи имаат издржлив квалитет кој може да го издржи секојдневното абење и кинење.Покрај тоа, нивните висококвалитетни производи се опремени со инфрацрвени горилници, кои помагаат да се заштеди потрошувачката на гас, што е еколошки и економично.

 

Безбедност и квалитет

Какопроизводител на шпорет на гас, RIDAX ја разбира важноста на безбедноста и квалитетот.Компанијата поседува ISO 9001 сертификат, што ги потврдува нејзините високи стандарди за контрола на квалитетот.Сите производи на RIDAX биле подложени на строги тестови за квалитет за да се обезбеди нивната безбедност за домашна употреба.

За да се осигури безбедноста на корисниците, производите на RIDAX се опремени со висококвалитетно калено стакло кое може да издржи високи температури.Пламениците од леано железо имаат висококвалитетни месингани капаци за горилници за да издржат високи температури и да спречат истекување на гас.

изложбен салон за плински рингли 

Одговорност

 

Во RIDAX, компанијата придава големо значење на корпоративната општествена одговорност.Нивните производи се произведуваат на безбеден и одржлив начин со минимално влијание врз животната средина.Тие гарантираат дека нивните производи ги исполнуваат највисоките стандарди за безбедност и квалитет и се гордеат со своите производи.Тие се фокусираат на безбедноста на производството и квалитетот на производите за да создадат подобра заедница за секого.

 

Во заклучок

Безбедноста и квалитетот се двата најважни фактори што треба да се земат предвид при изборот на шпорет на гас.RIDAX не само што ги исполнува овие стандарди, туку ги надминува со секој производ што го произведува.Со своите висококвалитетни производи, RIDAX продолжува да ја предводи индустријата во обезбедувањето на најбезбедните и најсигурни гасови на пазарот.Ако барате сигурен шпорет на гас, RIDAX треба да биде вашиот прв избор.

полнење на шпорет на гас

Ако имате било какви прашања за шпорет на гас, ве молиме контактирајте не:

Контакт: г-ѓа Софи Вен

Мобилен: +86 13928225900 (WeChat, WhatsApp)

Е-пошта:job2@ridacooker.com 


Време на објавување: Мар-14-2023